Ort
Osby
Startdatum
20 Jun 2022
Tid
09:00-13:30
Dagar
Mån-Ons
Antal tillfällen
3 st
Nummer
56519
Pris
790 kr

Om arrangemanget

Välkommen till medborgarskolans dagläger med dans i fokus. Tre fartfyllda dagar med olika dansstilar, inspiration och gemenskap.

Om lägret
Under dessa tre dagar får barnen möjlighet att prova på olika dans former så som street dance, showdans, street jazz och dansmix/fusion. Dansmix/fusion är en dans där man väver samman olika danstilar i ett, så som hiphop och jazz inbäddat med attityder som kaxigt och känslosamt. Vi inleder dagen med två danspass, därefter blir det lunch med egenhavd matsäck och sedan avslutar vi med ytterligare två pass.

Schema för en dag
09.00-09.45: Dans
10.00-10.45: Dans
11.00-11.45: Fika/lunch (var och en tar med egen mat)
11.45-12.30: Dans
12.45-13.30: Dans/stretch

För vem
Inga förkunskaper krävs, bara lusten och viljan att dansa.

Bra att veta
Behagliga mjuka kläder rekommenderas, kanske ett ombyte då vi dansar hela dagen. Ta gärna med en vattenflaska, lunch och något extra snacks.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 790 kr

Summa: 790 kr

Utforska ett ämnesområde