Ort
Västervik
Startdatum
13 Sep 2022
Tid
17:15-18:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Ellie Nordqvist
Nummer
32850
Pris
895 kr

Om arrangemanget

 

Om kursen

Kursen innehåller rytmik, musiktolkning och rörelseglädje med dansteknik och koreografi. Gruppen väljer tillsammans vilken musik vi ska dansa till.

Alla kurser avslutas med en gemensam föreställning.

 Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 

Bra att veta

Mjuka kläder och tunna dansskor/moccasiner/halksockor rekommenderas. Ta med vattenflaska.

Det finns begränsad tillgång till omklädning och dusch så kom gärna ombytt.

 

 Kursledare

Ellie Nordqvist

 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

Medborgarskolan i Västervik erbjuder danskurser för både barn och vuxna. Vårt huvudmål är att få våra deltagare att må bra av rörelse och dans. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp och är även en fantastisk träningsform. Dans utvecklar människan mentalt och fysiskt och gör oss lyckligare och friskare. Hos oss blir ditt intresse till kunskap.

 

Anmälan

Anmälan är bindande.

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att studiecirkeln ej kan starta pga att för få deltagare är anmälda. Kallelse skickas alltid ut innan kursstart.

 

Du är alltid välkommen att prova första tillfället, du måste dock göra en anmälan. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra tillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

 

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

VÄLKOMMEN!

Ort

Medborgarskolan Västervik

Folkparksvägen 62, Västervik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde