Ort
Kristianstad
Startdatum
7 Feb 2022
Tid
16:30-17:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
56460
Pris
1 080 kr

Om arrangemanget

Vill du prova på olika dansstilar? Då är detta kursen för dig!

Om kursen
Dansmix är en kurs av blandade dansstilar vilket gör att man kan som barn testa på att dansa allt från hiphop till jazz. I denna kurs kommer vi lära oss koreografier och olika steg inom de olika dansstilarna, vi kommer att träna koordination och samtidigt smidighet.

För vem
För alla nivåer.

Kursledaren
Salma studerar dansprogrammet på gymnasiet och har en stor passion för dans och konst. Salma har gått på dans i flera år och är mycket inspirerad av mycket energisk och kaxig dans. Hon ser även dans som konst där känslor alltid är inblandade vilket hon lär ut samtidigt som hon tar hänsyn till de olika dansteknikerna.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Uppehåll v.8 + v.16. Stor uppvisning den 22 maj i Hässleholm för de som vill. Lämpliga träningskläder är mjuka sköna kläder.

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 080 kr

Summa: 1 080 kr

Utforska ett ämnesområde