Ort
Västervik
Startdatum
5 Sep 2023
Tid
16:45-17:30
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Ellie Nordqvist
Nummer
40381
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Är ditt barn intresserad av rytm och musik, då är detta rätt dansgrupp. Detta är en grupp där vi blandar danssteg från flera olika dansstilar och får känna glädjen med att röra kroppen till musik.

Om kursen

Kursen innehåller rytmik, musiktolkning och rörelseglädje med dansteknik och koreografi. Gruppen väljer tillsammans vilken musik vi ska dansa till.

 Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 

Bra att veta

Mjuka kläder och sneakers rekommenderas. Ta med vattenflaska.

Det finns begränsad tillgång till omklädning och dusch så kom gärna ombytt.

 

 Kursledare

Ellie Nordqvist

 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs . Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

 

Medborgarskolan i Västervik erbjuder danskurser för både barn och vuxna. Vårt huvudmål är att få våra deltagare att må bra av rörelse och dans. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp och är även en fantastisk träningsform. Dans utvecklar människan mentalt och fysiskt och gör oss lyckligare och friskare. Hos oss blir ditt intresse till kunskap.

 

Anmälan

Anmälan är bindande.

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att studiecirkeln ej kan starta pga.  att för få deltagare är anmälda. Kallelse skickas alltid ut innan kursstart.

 

Du är alltid välkommen att prova första tillfället, du måste dock göra en anmälan. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra tillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

 

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

Vid frågor kontakta Anna Lundgren 010-15754003, anna.lundgren@medborgarskolan.se

 

VÄLKOMMEN!

Ort

Medborgarskolan Västervik

Folkparksvägen 62, Västervik

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ämnesområde