Ort
Stockholm
Startdatum
23 Okt 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Tommy Hallqvist
Nummer
53637
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Att lära sig grunderna i Office-programmet Excel är mycket användbart - både privat och i yrkeslivet

I den här datakursen lär du dig skapa kalkyler och listor samt hur du presenterar siffrorna i diagram. Du kommer att hantera kolumner, rader och blad samt använda de mest grundläggande och användbara funktionerna som till exempel autosumma och autofyll.

Upplägg

Kursen hålls på distans i realtid. Vi träffas via vår digitala lärplattform Learnify. Det är bra om du kan öva på din dator hemma mellan kurstillfällena.

Aktuella datum: 23/10, 30/10 och 6/11

Vi utgår från en PC-miljö (Windows) och läraren undervisar kursen utifrån den miljön. Om du har en Mac så är det viktigt att du är bekväm med att informationen som du får från läraren är riktad mot en PC-miljö.

Förkunskaper

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare i Excel men som har grundkunskaper i data. 

Kursledare

Tommy Hallqvist har arbetat med datakurser och datasupport inom folkbildningen sedan 2006. Han har genomgått vår grundläggande cirkelledarutbildning samt studerat pedagogik (PPU) vid Lärarhögskolan i Stockholm. Sedan 2016 arbetar Tommy med datasupport som Service Desk Analyst för Sandvik IT Services.
Han har flera års erfarenhet av att planera och genomföra digitala utbildningar på distans inom Excel, Officepaketet och privat undervisning via Medborgarskolan.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ämnesområde