En ung kvinna spelar dragspel
Distanskurs

Dragspel, Distanskurs

Ort
Distans
Antal tillfällen
10 st
Nummer
30642
Pris
4 395 kr

Om arrangemanget

Dragspel är ett fantastiskt instrument, speciellt om man älskar franska valser, argentinsk tango, irländska jigs eller reels, finskt svårmod, underbara jazzballader, eller varför inte svensk folkmusik eller en Evert Taube-vals?

Innehåll
Individuell undervisning i dragspel från nybörjare till avancerad nivå.
Vi jobbar med att bredda insikter och förmågor i olika stilar och tekniker. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att du ska lära sig så mycket som möjligt. Spelar du, eller har du ett pianodragspel eller knappdragspel? Det går bra vilket som.

Upplägg

Lektionerna sker enskilt med Ulf tio veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 45 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

Förkunskaper

Du behöver inte ha spelat dragspel tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Utvecklingsmöjligheter
När du har spelat dina bokade lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt dragspelande. Meddela kursadministrationen så hjälper vi dig.

Kursledare

Ulf Bornstein är utbildad musiklärare i Göteborg. Han spelar själv pianodragspel. Han har varit verksam som deltidsmusiker och spelat irländsk folkrock, latinamerikansk musik, tango av olika slag, italienska schlagers mm. Som lärare tycker han det är väldigt viktigt att inlärningen och utövandet är lustfyllt och han utgår i första hand från elevernas egen musiksmak och intressen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram. 

Bra att veta
Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala?
Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

 

Pris

Deltagaravgift: 4 395 kr

Summa: 4 395 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde