Medborgarskolan har många utbildningar med inriktning mot ekonomi, löneadministration och bokföring.
Kurs

Ekonomi - Offertförfrågan för företag

Ort
Uppsala
Tid
10:00-16:00
Antal tillfällen
2 st
Nummer
72069
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Behöver din personal stärka sin kompetens inom området ekonomi? Denna utbildning passar små som stora företag som vill satsa på att utveckla sina anställda på en grundläggande eller mer avancerad nivå. Vi skräddarsyr kursen efter era era behov!

Vi har genom åren utbildad många medarbetare i både små och stora företag.

Innehåll

Alla företag måste ha en tillförlitlig bokföring. Den är underlag till bokslut och deklarationer. Genom att förstå grunderna i bokföring och kunna läsa en resultat- och balansräkning får du koll på företagets ekonomi och kan fatta rätt beslut för framtiden. 

Efter utbildningen är målet att du ska kunna grunderna inom ekonomi. Du ska tex. kunna läsa och förstå en resultat- och balansräkning, kunna  bokföra och redovisa moms och preliminärskatt samt kunna hitta och rätta till fel i bokföringen. 

Upplägg

Vi skräddarsyr och anpassar upplägget efter er verksamhet.  Riktpriset per timme (60min) är 1500kr och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. 

Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå. Oavsett vilka utbildningsbehov ert företag har kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning. Våra företagsutbildningar utgår alltid från nivå, behov och mål. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägg och innehåll.

Kontakta oss via anmälningsformuläret nedan, så hör vi av oss. 

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper inom ämnet.

Utbildare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Utbildningsmaterial

Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningens start.

Utbildningslokal

Kursen hålls i första hand hos er, men vid behov kan den även hållas i våra lokaler. 

Kallelse/Faktura

Du får en faktura skickad till angiven e-postadress efter att vi kommit överens om upplägg och estimerat tidsåtgången. 

Bra att veta

  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

 

Ort

Medborgarskolan Uppsala (Bergsbrunnagatan)

Bergsbrunnagatan 20, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ämnesområde