Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Elgitarr, nybörjare

Ort
Norrtälje
Startdatum
13 Feb 2020
Tid
17:30-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
38684
Pris
2 480 kr

Om arrangemanget

Lär dig spela elgitarr!

Innehåll och mål
Vi börjar med ackord och melodispel och går vidare till skalor och improvisation inom främst rock, pop och blues. Du får också prova på olika plektrumtekniker, vibrato och töjningar.

Förkunskaper

Vi försöker anpassa nivån efter gruppens behov, och det därför bra om du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument, om du prövat elgitarr tidigare och om du kan noter, tabulatur eller lärt dig ackord.

Kursledare
Jonas Janson är erfaren pedagog och yrkesverksam musiker. Han har turnerat i stora delar av Europa som gitarrist i olika showband. Jonas spelar både elgitarr, akustisk och klassisk gitarr och improviserar gärna. Utbildning har han från bland annat Berklee och konservatoriet i Granada. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du tar med din egen elgitarr, men inte förstärkare.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör här.

 

 

Ort

Medborgarskolan Norrtälje

Hantverkaregatan 11, Norrtälje

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 480 kr

Summa: 2 480 kr

Utforska ett ämnesområde