Ort
Örebro
Startdatum
12 Feb 2024
Tid
19:00-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
76117
Pris
1 690 kr

Om arrangemanget

Gå en kurs i engelska. Engelska är det tredje största språket i världen. Att behärska det engelska språket ger dig möjlighet att konversera med människor från andra nationaliteter i såväl jobbsammanhang som på resande fot. Alla har vi något sätt kommit i kontakt med språket – väck dina kunskaper till liv!

Det första önskemålet när man läser ett främmande språk är att kunna prata och kommunicera med andra som kan språket. I den här kursen har du möjligheten att träna språket med samtal i vardagliga situationer och öka ditt ordförråd. På den här kursen har du lärarledda samtal i en trygg miljö och i ett lugnt tempo. Läraren anpassar kursen efter dina och gruppens behov

Innehåll
Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer.
Vi utgår från en nivåanpassad bok/roman och kursen kräver att du på egen hand läser/övar hemma mellan kurstillfällena.

Upplägg
Kursen går varje veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle + eventuell paus.

Förkunskaper
Grundläggande kunskaper. 


Kursledare

Irene Rizzoli

Kursmaterial

Mer information kommer när det närmar sig kursstart. Kostnaden för litteratur tillkommer. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Mer info om material får ni av kursledaren första tillfället.
Vi använder oss också av material som framtagits av ledaren.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com.

Tips på vidareutveckling
Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 690 kr

Summa: 1 690 kr

Utforska ämnesområde