Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Engelska - Brush up your english! Fräscha upp dina kunskaper!

Ort
Falun
Startdatum
13 Sep 2018
Tid
18:35-20:05
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Torkel Edström
Arrangemangsnummer
62239
Pris
995 kr

Om arrangemanget

OBS! Kursen hålls i våra lokaler i Falun.

If you need to speak English either at work or privately, but don´t really dare to speak, then this course is for you. We work in a small group and practice useful phrases, grammar and everyday English speach to build our vocabulary and confidence.

Innehåll
Fräscha upp dina kunskaper i engelska.
Kursen vänder sig till dig som har grunderna men som behöver fräscha upp kunskaperna. Vi bygger på ordförrådet och tränar att prata. Vi tränar fraser och dialoger i olika vardagssituationer, text- och hörförståelse. Vid behov repeterar/fördjupar vi kunskaperna i grammatik.

Upplägg
Det blir repetition, lite grammatik, ordkunskap och konversation.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 8 veckor.

Förkunskaper
A1 - på denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper i engelska och är näst intill nybörjare. För att säkerställa din nivå ring oss så hjälper vi dig.
A2- du har fortfarande relativt lite kunskaper.
Är du osäker på kunskapsnivån rekommenderar vi att du gör Medborgarskolans nivåtest som du finner på vår hemsida www.medborgarskolan.se.

Kursledare
Torkel Edström är mycket språkintresserad och pratar ett flertal språk flytande. Han har bott utomlands länge, bland annat på Irland och i Japan, och har i många år arbetat på multinationella företag med mycket internationella kontakter.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Beställ boken Visions 2 finns att köpa på bokus.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com samt hos Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Ange rabattkod medbo18 vid beställning hos Bokus, eller ta med din kallelse/faktura till Akademibokhandeln för att få tillgång till rabatten.

Tips på vidareutveckling
Efter kursen kan det vara lämpligt att fortsätta tex med Medborgarskolans kurs i Engelska konversation.

Bra att veta
Kaffe och te finns att köpa.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Ort

Medborgarskolan Falun

Åsgatan 27 A, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde