Ort
Stockholm
Startdatum
24 Jan 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
54443
Pris
2 400 kr

Om arrangemanget

Vi håller ett normalt tempo och inriktar oss på kommunikation. Med lite övning kan du snabbt hantera de flesta vardagliga situationer. Welcome!

Innehåll

Målet är att du skall bli bättre på att tala, läsa, skriva och förstå talad engelska.
Under kursen lär du dig att använda språket, så att du kan samtala på ett enkelt sätt. Du får ställa och besvara frågor inom vanliga ämnesområden.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas under 10 veckor.

Förkunskaper

  • Du kan förstå mycket enkla meningar.
  • Du kan ställa och besvara enkla frågor och använda enkla fraser för att beskriva t.ex. var du bor och vilka människor du känner.
  • Du har läst en termin engelska ca 20 timmar.

Kursledare

Jonathan Stoch har mer är 17 års erfarenhet av undervisning, främst till vuxna. Under sin långa karriär har han hunnit undervisa engelska i Nicaragua, Sydafrika och Sverige. I Sverige har han undervisat mest vuxna på allt från nybörjarnivå till avancerad nivå och även i affärsengelska. Med sitt öga för detaljer, och sin personlighet skapar han en avslappnad stämning i klassrummet, som bjuder in till ett positivt lärande.

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning.
Medborgarskolan erbjuder varje termin många givande utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com. Rabattkoden får du i din kallelse.

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 400 kr

Summa: 2 400 kr

Utforska ämnesområde