En svets
Kurs

EPA-projektet - "Från epa till V8". OBS: DAG OCH TID ÄR PRELIMINÄRA!

Ort
Ystad
Startdatum
4 Jan 2024
Tid
18:00-20:15
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Arne Kristoffersson
Nummer
66370
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Här anmäler du dig till vårt EPA-projekt och ännu en träff där vi kommer att göra roliga och nyttiga saker tillsammans som har med epa- eller mopedbilen att göra. Du som deltagare får vara med och bestämma och önska fritt vad du vill att vi ska göra.

Vi har startat ett projekt tillsammans med Yankee car club som riktar sig mot dig mellan 15-20 år och som kör epa- eller mopedbil eller bara har ett stort bil- och motorintresse. Tillsammans fyller vi projektet med innehåll som du själv är med och bestämmer. Det kan vara allt mellan himmel och jord som har med din bil och epa-kulturen att göra. Hur får jag bästa ljudet/ljuset? Hur pimpar jag bilen så den blir personlig? Vad kan jag själv göra om jag vill meka med bilen och framförallt vad måste/behöver jag kunna? Hur ordnar vi en egen utställning/tävling etc?

Eller vill du bara hänga med kompisar med samma intresse, tävla i lite olika körövningar, åka med på roliga studiebesök etc.

Vi bjuder, tillsammans med Yankee car club, in till ännu en träff, nu under jullovet, preliminärt den 3 januari. Platsen är klubbens motorgård strax utanför stan. Vi bjuder på go-fika!

Anmäl dig här så får du en kallelse/bekräftelse i din mail med mer info.

INNEHÅLL
Vi gör roliga saker tillsammans och det är du själv som önskar vad du vill att vi ska göra framöver. 


UPPLÄGG
Vi träffas vid ett antal tillfällen och har kul tillsammans och fördjupar oss i olika frågeställningar. Du väljer själv vilka träffar du vill vara med på.


FÖRKUNSKAPER
Inga

LEDARE
Medlemmar från Yankee car club med flera beroende på ämnet för dagen.

KURSMATERIAL
Ev. inträden och visst material bekostas av projektet.

BRA ATT VETA
Avgiftsfritt för dig som deltagare och som bor i Ystads kommun. Ystads Kommun stödjer projektet ekonomiskt. 

Ort

YCC motorgård

Grusvägen 10 Bussjö, Ystad

Visa på karta

Utforska ämnesområde