Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Excel 2016 grundkurs - intensiv

Ort
Karlstad
Startdatum
12 Sep 2018
Tid
09:00-16:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lars-Göran Myrland
Arrangemangsnummer
24625
Pris
1 795 kr

Om arrangemanget

Intensivdag för att lära sig Excel från grunden - på riktigt! Excel är kalkylprogrammet som underlättar och förenklar arbetet med såväl en enkel hushållsbudget som mer avancerade uträkningar. Den här kursen ger dig grundläggande kunskap för att komma igång med Excel. Snabbt och lätt, perfekt för dig i farten. Hos oss har vi även små grupper vilket gör att du får gott om tid med läraren.

Innehåll
Introduktion till Excel - Hantera arbetsböcker - Formler och format - Arbeta med flera blad - Diagram - Funktioner - Tabeller

Upplägg
Lärarledd kurs med praktiska övningar. 8 studietimmar á 45 min. 09.00-16.00 60 min lunchpaus. Medtag egen lunch, micro och kylskåp finns på plats. Gångavstånd 300 m till närmsta affär.

Förkunskaper
Erfarenhet från Office-paketet är en fördel men inget krav. Notera att tempot på den här kursen är högt.

Kursledare
Jag heter Lars-Göran och har arbetat med IT-utbildningar i 15 år. Mina kursdeltagare har varit allt från nybörjare till personer med många års erfarenhet av IT. Det som driver mig i mitt yrke är att få lära känna nya människor, ge dem nya kunskaper som kan användas privat och i arbetet samt att se dem utvecklas.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt på http://www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Välkommen till vår fördjupningskurs i Excel.

Bra att veta
I vår datasal finns helt nya Intel Core i5, 2 x 2.7Ghz datorer med 8GB minne. Samtliga datorer har internetuppkoppling, Windows 10 och Office 2016 samt en projektor som visar lärarens dataskärm.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Medborgarskolan Karlstad

Drottninggatan 48, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 795 kr

Summa: 1 795 kr

Utforska ett ämnesområde