Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Excel - Arbeta mer effektivt

Ort
Växjö
Startdatum
31 Jan 2018
Tid
09:00-17:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
1 st
Arrangemangsnummer
86925
Pris
2 950 kr

Om arrangemanget

Excel är ett kalkylprogram som ingår i programpaketet Office, något som finns på de flesta datorer idag. Programmet är världens mest sålda kalkylprogram och används av både företag och privatpersoner. Med hjälp av formler och funktioner får du Excel att utföra alla typer av beräkningar och analyser.

INNEHÅLL
Vill du lära dig att arbeta mer effektivt i Microsoft Excel? Behöver du uppdatera dina Excel-kunskaper?
I denna kurs får du lära dig att arbeta mer effektivt i Microsoft Excel. Fokus ligger på praktiska övningar varvade med teori. Kursen innehåller även en liten uppfräschning av grunderna i Excel. Som kursdeltagare på denna kurs har du möjlighet att påverka innehållet och vad ni ska gå igenom på kursen. Du kommer bland annat få lära dig

- Granskning av formler
- Pivottabeller
- Avancerade grafiska presentationer
- Mallar
- Sortering
- Filtrering
- Logiska funktioner

UPPLÄGG
Kursen hålls under en heldag i Medborgarskolans lokaler och omfattar 8 timmar inklusive lunchrast.

FÖRKUNSKAPER
Du har datorvana sedan tidigare och har antingen gått grundkursen i Excel alternatvit har du tidigare erfarenhet av att arbeta med programmet.

KURSLEDARE
Karel Vantrietvelde har nio års erfarenhet av att ge IT- och datorkurser i Belgien. Från 2017 bor och jobbar han i sverige. Har har jobbat som Office- lärare för olika företag, myndigheter och föreningar.

KURSMATERIAL
Under kursen får du en handbok speciellt utformad för denna kursen av kursledaren.

BRA ATT VETA
I våra lokaler finns kaffemaskin där du kan köpa bland annat kaffe, cappuccino och te. Ta med betalkort eller ladda ner en app för betalning. Information om det finns vid maskinen.
Du kommer med fördel att jobba i din egen dator. Ta med dig din bärbara dator om du har en. Viktigt att den kan ansluta till internet trådlöst via vårat elevnätverk. Hjälp att göra detta finns på plats om det behövs. Har ni inte Office-paketet installerat eller en äldre version av programmet så finns det elevlicenser i OFfice365 som ni kommer få tillgång till under kursen. Ingen installation behöver göras på er dator och licensen ingår i kursavgiften.
Alla startdatum är preliminära och kan komma att ändras. Observera att denna kurs har så kallad öppen anmälan och startdatum sätts löpande.

KALLELSE & FAKTURA
Kallelse/faktura skickas till angiven e-post adress ca en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Växjö

Linnégatan 17, Växjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 950 kr

Summa: 2 950 kr