Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Ängelholm
Startdatum
21 Jan 2020
Tid
15:45-18:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Michael Johnsson
Nummer
44806
Pris
945 kr

Om arrangemanget

Vi lär oss grunderna i Excel som är Windows stora kalkylprogram. Med Excel kan du kalkylera och hålla ordning på olika register. Ett roligt program.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursmaterial
Vi har en kursbok som heter: Kalkyl, diagram och listor i Excel 2016. Det är helt frivilligt att köpa denna bok då man klarar kursen bra utan. Kursledaren tar med sig böcker till första träffen och dessa faktureras separat. Du kan gärna ta med dig din egna bärbara dator/ laptop.

Kursledare
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Ort

Medborgarskolan

Åsbogatan 25 A, Ängelholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 945 kr

Summa: 945 kr

Utforska ett ämnesområde