Ort
Trollhättan
Startdatum
5 Feb 2024
Tid
18:30-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Agneta Eriksson
Nummer
39562
Pris
2 950 kr

Om arrangemanget

För dig som redan har grunderna i fiolspel och vill fortsätta lära dig.

Innehåll
Fiolspel på fortsättningsnivå. För dig som har grunderna i fiolspel och vill fortsätta lära dig. Vi varierar och spelar både på gehör och notläsning.

Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Tänk på att du också behöver öva mellan kurstillfällena för att lära dig, helst öva lite varje dag!

För vem
För dig som har grunderna och kan viss notläsning, och kan spela t ex Äppelbo gånglåt.

Kursledare
Vår kursledare Agneta har hållit på med musik sedan unga år, både fiol och piano. Hon studerade musikerlinje med inriktning fiol och piano på musikhögskola. Hon har stor undervisningserfarenhet sedan drygt 30 år. Hennes musikintresse är stort och omfattar många musikgenrer, allt från visa och pop till klassiskt.  Agneta undervisar utifrån pedagogiken TAGTeach som innebär positiv förstärkning .

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Medtag fiol! Kostnad för kurslitteratur ingår inte i kursavgiften. 

Mot uppvisande av din kallelse får du 10 procents rabatt på strängar och nya instrument hos Musikpartner på Spannmålsgatan i Trollhättan.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Ort

Medborgarskolan Trollhättan

Storgatan 19, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 950 kr

Summa: 2 950 kr

Utforska ämnesområde