Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ett par dansar flamenco på scen
Kurs

Flamenco fortsättning/mellan - Värnhem

Ort
Malmö
Startdatum
3 Mar 2021
Tid
18:30-19:45
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Ewa Flycht
Nummer
51674
Pris
1 480 kr

Om arrangemanget

Flamenco är en känsla, en attityd. Genom flamenco uttrycks ett spektrum av olika känslor och temperament, teknik och koreografier. Ewa Flycht är din ledare och hon lever och lär ut flamenco samt många andra dansstilar. Hon menar att dansen medför glädje för både kropp och själ och passar alla åldrar.

Om kursen

Att få en fortsatt teknik och improvisationsträning. Att prova olika stilar inom ämnet. Fördjupning inom ämnet flamencologi och termer.

Förkunskaper

Flamenco nybörjare har du som bas och du behärskar grundtekniker, stampar, klapp och steg på basnivå.

Kursledare

Ewa Flycht har arbetat som dans- och dramapedagog samt koreograf sedan 1982. Hon har deltagit i många kurser, workshop och föreställningar i flamencodans och sång runt om i världen. Hon håller även föredrag om flamencons historik, artister och stilar. Hon är en dynamisk ledare i flamenco och rytmisk dansträning på Medborgarskolan i Lund sedan många år tillbaka. Ewa menar att dansen medför glädje för både kropp och själ och passar alla åldersgrupper!

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Bra att veta

Skor med hård stabil klack. Viss flamenco attribut kan förekomma som käpp, solfjäder, kastanjetter, sjal mm. Beroende på aktuella dansstilar.

Rabatt på dans-, teater-, musik- och sångkurser

Gå två klasser inom dans, teater, musik och sång och få 300 kronor rabatt på den andra klassen eller gå tre klasser och få 500 kronors rabatt på din tredje klass.

Det går inte att kombinera med andra rabatter och gäller ej individuell undervisning. Rabatten får du på kurser som nio gånger eller mer och som går parallellt med varandra under samma termin. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt

Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.

Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan (Värnhemstorget)

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 480 kr

Summa: 1 480 kr

Utforska ett ämnesområde