Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Florist för en dag, bind buketter inför alla hjärtans dag.

Ort
Stockholm
Startdatum
13 Feb 2020
Tid
18:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Sonja Westerberg
Nummer
38567
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Blomsterbinderier i varma kärleksfärger inför alla hjärtans dag. Varuvård, skötsel och snitteknik för blommorna.

Bli florist för en kväll och skapa vackra buketter att ta hem. Gör vackra hållbara bindningar, av säsongens blommor och färger passar till alla hjärtans dag. Hög och låg bukett, rundbunden och i spiral.

Innehåll
Varuvård, skötsel av blommor, snitteknik och grunden i att binda med spiralteknik. Du får lära dig metodik och får en inblick i de olika materialen. Snittblommor i olika former och färger efter säsong som sätts samman i snillrik form med grönt och dekorationer av olika slag.

Upplägg
Praktiskt arbete där du arbetar med färska blommor, material och trevliga tillbehör som florister använder. Du går hem med det du skapat. Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. Tänk gärna på oömma kläder och sköna skor.

Kursledare

Sonja Westerberg är blomsterkreatör och utbildad i konst. Sonja arbetar i blomsterbutik, driver eget och håller kurser hos Medborgarskolan.

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla, inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
I avgiften ingår allt material och blommor som används. Inför Alla hjärtans dag är priserna mycket högre i handeln. Därför ett något högre pris.

Utvecklingsmöjligheter Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 1, Light steg 1 och fortsättningskurser. Du kan också välja bland många kortare inspirationskurser.

Bra att veta Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde