Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Diplomutbildning

Florist fortsättning; butiksbinderier. 5 dagar. Intygskurs

Ort
Stockholm
Startdatum
21 Nov 2018
Tid
09:30-16:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jezzica Collin Otterström
Arrangemangsnummer
20618
Pris
9 295 kr

Om arrangemanget

Fördjupning florist - en kurs för dig som vill lära dig mer om floristyrkets tekniker och kunskaper om blommor samt hantering av blommor och verktyg. Denna kurs förutsätter att du har gått Medborgarskolans florist grundkurs eller florist grundkurs light eller har motsvarande förkunskaper. Intygskurs!

Innehåll

Med inriktning på det praktiska arbetet med blommor får du lära dig mer om grundtekniker, material och blomsterlära.

Upplägg

Det blir fokus på buketter, dekorationer, bröllopsbinderi och begravningsbinderi i olika färger och former. Blommor efter säsong och tema. Du utvecklar dina kunskaper i både modernt och traditionellt binderi.
Kursen är inriktad på praktiskt arbete med färska blommor och är upplagd på 5 onsdagar kl 09.30-16.15 med paus för lunch, start 21/11. Därefter 28/11, 5/12, 12/12 och avslutning 19/12.
Tänk gärna på att bära oömma kläder och sköna skor. I priset ingår allt material och alla blommor samt lån av verktyg. Blommorna tar du förstås hem.

Kursledare

Jezzica Collin Otterström är utbildad både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildningar. Hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik och har specialkompetens inom bland annat begravningsbinderi. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar och kursverksamhet sedan våren 2013.

Kursmaterial

I avgiften ingår allt material och alla blommor som används. Alla blommor du binder tar du förstås med hem. Priset för kursen är 9 295 kr, varav anmälningsavgift utgör 500 kr som skall betalas omgående vid anmälan. Först då är din anmälan bekräftad.

Förkunskaper

Denna kurs förutsätter att du har gått Medborgarskolans florist grundutbildning eller florist grundkurs light eller har motsvarande förkunskaper.

Bra att veta

Anmälningsavgift 500 kr faktureras i samband med anmälan.
Obs! Speciella avbokningsregler gäller för våra linjer. Du får detaljerad information i din bekräftelse som skickas efter att vi registrerat din ansökan.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 9 295 kr

Summa: 9 295 kr

Utforska ett ämnesområde