Populära floristkurser på Medborgarskolan.
Kurs

Floristkurs för falska nybörjare

Ort
Stockholm
Startdatum
19 Apr 2023
Tid
13:30-16:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Anna Jernström
Nummer
52344
Pris
3 595 kr

Om arrangemanget

Har du tidigare gått floristkurs för nybörjare hos oss - och fått mersmak?

Detta är en ny fortsättningskurs för dig som har provat på blomsterbinderi och vill lära mer. Kanske har du gått någon av våra nybörjarkurser på tre träffar, eller har motsvarande erfarenhet. Vi bygger på med mer träning på binderi, fler tips & tekniker, och såklart fler härliga blommor.

Upplägg

Vi arbetar mestadels praktiskt med färska blommor och material/tillbehör som florister använder. Alla blommor och allt material ingår i priset! Du går alltid hem med det du skapat. Var beredd på att arbeta stående (men lägre bord finns vid behov) - tänk på bekväma skor och oömma kläder.

Vi ses under tre onsdagar kl. 13:30-16:30. Aktuella datum: 19/4, 26/4 och 3/5

Ledare

Anna har över 30 års erfarenhet som florist, och har bl.a. drivit egna butiker. Hon har även flerårig erfarenhet av att hålla utbildningar och kurser i floristämnen, samt är yrkeslärare inom entreprenörskap, kundbemötande och försäljning. Hållbarhet och miljötänk genomsyrar hennes verksamhet.

Förkunskaper

Kursen riktar sig till dig med viss erfarenhet av blomsterbinderi.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud floristkurser på olika nivåer och format - håll utkik på vår hemsida om du får mersmak och vill lära mer!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 595 kr

Summa: 3 595 kr

Utforska ämnesområde