Ort
Stockholm
Startdatum
1 Okt 2024
Tid
17:00-20:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Charlotte Ageland
Nummer
56812
Pris
3 975 kr

Om arrangemanget

Har du gått Floristkurs för nybörjare och är redo för nya floristutmaningar? Då är det här kursen för dig!

Det här är en fortsättningskurs för dig som är nybörjare med viss erfarenhet. Under kursen får du möjlighet att utvecklas vidare och utmanas inom grundteknikerna i blomsterbinderi! Du är välkommen oavsett om du överväger att utbilda dig till florist eller 'bara' vill lära dig mer för eget bruk.

Innehåll

Vi arbetar med buketter samt låga och höga dekorationer. Vi pratar även om varuvård och annat som kan vara bra att veta.

Upplägg

Vi arbetar mestadels praktiskt med färska blommor och material/tillbehör som florister använder. Alla blommor och material ingår i priset! Du går alltid hem med det du skapat. Var beredd på att arbeta stående (men lägre bord finns vid behov) - tänk på bekväma skor och oömma kläder.

Vi ses under tre tisdagar kl. 17:00-20:00. Aktuella datum: 1/10, därefter den 8/10 och 15/10. 

Ledare

Charlotte Ageland är utbildad florist och har drivit egen butik. Hon har lång erfarenhet av pedagogisk verksamhet och har föreläst och undervisat i många olika sammanhang. Idag håller Charlotte i Medborgarskolans grundutbildningar, flera fortsättningskurser samt kortare inspirationskurser. 

Förkunskaper

Kursen riktar sig till nybörjare med viss erfarenhet, som har gått Floristkurs för nybörjare eller motsvarande.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud floristkurser på olika nivåer och format - håll utkik på vår hemsida om du får mersmak och vill lära mer!

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer här.

Medborgarskolan och folkbildning

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som hjälper dig att växa som individ. Vi har ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen. Folkbildningens pedagogik handlar om att anpassa kurser och studiecirklar efter deltagarnas intressen och förutsättningar.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 975 kr

Summa: 3 975 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Florist för en dag - Blomstermoln

Att mötas genom kreativitet och gemensamt intresse för att lära sig något nytt är bland det bästa jag vet. Det bubblade av förväntan i trapphuset på Medborgarsk...

22 maj 2024
Malin Karlstedt
Läs vidare om "Florist för en dag - Blomstermoln"

Utforska ämnesområde