Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Floristutbildning fortsättning, helg. Intygskurs Nyhet!

Ort
Stockholm
Startdatum
23 Maj 2020
Tid
09:00-16:15
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Jezzica Collin Otterström
Nummer
31104
Pris
7 995 kr

Om arrangemanget

Fördjupningskurs på 4 heldagar inom blomsterskapande. En intygskurs för dig som på ett lekfullt sätt vill lära dig mer om snittblommor och snittgrönt samt lära dig nya spännande hantverkstekniker.

Med inriktning på praktiskt arbete med blommor får du lära dig mer om olika hantverkstekniker, material och stilar. Spännande och nytänkande binderier blandas med klassik blomsterkonst. En perfekt fortsättning för dig som gått Medborgarskolans steg 1, grundutbildning. Denna kurs är mer för dig som älskar att hålla på med blommor som hobby än för dig som är ute efter en yrkesutbildning.

Upplägg

I denna kurs blir det fokus på buketter, dekorationer, bröllopsbinderi och andra spännande blomsterarrangemang i olika färger och former. Blommor efter säsong och tema. Du utvecklar dina kunskaper i både modernt och traditionellt binderi.

Kursen är inriktad på praktiskt arbete med färska blommor och är upplagd på 4 tillfällen på lördagar och söndagar med start lördag 23/5. Sedan sön 24/5 samt helgen 13-14/6. Tiden är kl 9.00-16.15 med paus för lunch och eftermiddagsfika. Tänk gärna på att bära oömma kläder och sköna skor.

Kursledare
Jezzica Collin Otterström har två års heltidsutbildning både på Munkeröds och S:t Eriks floristutbildning. Hon innehar yrkesbevis (floracert) och har arbetat med blommor i över femton år. Jezzica har även assisterat Per Benjamin med blommorna till Nobelbanketten 2018 och hon har erfarenhet av att driva blomsterbutik. Jezzica har arbetat med Medborgarskolans floristutbildningar sedan våren 2013. Kika gärna på Jezzica instagram @floristdiary  

Kursmaterial
I avgiften ingår alla verktyg, allt material och blommor som används. Tag med papperskassar att bära hem blommorna i. 

Förkunskaper
Denna kurs förutsätter att du har gått Medborgarskolans florist grundkurs eller florist grundkurs light eller har motsvarande förkunskaper. Intygskurs!

Utvecklingsmöjligheter
Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan Floristutbildning steg 2, kortare lightkurser och många inspirationskurser.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 7 995 kr

Summa: 7 995 kr

Utforska ett ämnesområde