Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Föreläsning: Att våga möta sina rädslor - En inre resa.

Ort
Göteborg
Startdatum
23 Apr 2020
Tid
18:30-20:00
Dag
Torsdag
Nummer
68697
Pris
395 kr

Om arrangemanget

I föreläsningen får du ta del av och följa föreläsarens Thomas Anderson i hans livsresa från utmattning till återhämtning. Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.

Innehåll 

I föreläsningen delar Thomas med sig av sin egen resa och sin personliga utveckling. En inre röst vaknar som säger att det borde finnas något mer när allt känns meningslöst och hopplöst. Varför gör han allt han gör? Han började se och ifrågasätta sina egna beteendemönster, vad han omedvetet skapade för sig själv, hur han skapade sitt eget dåliga mående. Detta mönster känner han igen sedan tidigare. Det var signalen som gjorde att han började ändra saker för att komma till insikt om varför det blev som det blev. Han skapade utrymme för en inre resa och kunde börja lyfta på de rädslor han bar med sig. Han berör ämnen kring sårbarhet, manlighet, högkänslighet och att ha en balans i livet mellan arbete, familj och fritid.

Föreläsningen ger dig inspiration, nya tankar och perspektiv. Frågor som åhörarna får är: Lever du som du vill eller som du lärt dig? Vågar du möta dina inre rädslor och ta steget till ditt nya liv? Du får med dig tips och idéer på steg du själv kan ta i din personliga utveckling och hur du kan bryta gamla mönster som hindrar dig att leva det liv du vill.

 
Kursmaterial 

Efter föreläsningen finns det möjliget att köpa Thomas Andersons bok, Sårbar man – vägen till inre styrka, till ett förmånligt pris.

Föreläsare

Thomas Anderson är författare till boken, Sårbar man - vägen till inre styrka. Han är utbildad civilingenjör, arbetat på Volvo och som managementkonsult. Han har lång erfarenhet av globala projekt, digitalisering och förändringsledning. Nu driver han eget företag med fokus på människor och företag i förändring. Han erbjuder föreläsningar, workshops, förändringsledning och individuella samtal.

Vill du veta mer om Thomas innan föreläsningen?

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Medborgarskolan som studieförbund gör inte anspråk på att kunna behandla eller diagnosticera. Vi erbjuder forum för folkbildande aktiviteter och uppmuntrar till dialog, interaktion och reflektion. Denna föreläsning bygger på föreläsarens egna erfarenheter.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde