Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Föreläsning: ”En naken ingenjör”?

Ort
Göteborg
Startdatum
17 Sep 2020
Tid
18:30-20:00
Dag
Torsdag
Nummer
77916
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Lever du som du vill eller som du lärt dig? Det här är en personlig livsberättelse med stor igenkänningsfaktor som berör på djupet.

Innehåll 

Under tre år förändrade jag mitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva muren och tillåta mig att vara sårbar kunde jag övervinna de gamla rädslor och tankar som hindrat mig från att leva fullt ut. I föreläsningarna delar jag naket med mig av personliga händelser från de tre omvälvande åren. Det är en öppen och personlig resa som jag bjuder på, från mina innersta känslor, de mörka tankarna och hopplösheten till styrkan jag fann inom mig. Det personliga varvas med reflektioner utifrån de insikter jag har idag, vilket gör detta till en dynamisk och insiktsgivande berättelse som utspelar sig bakom muren hos en vanlig svensk man.

Material

Efter föreläsningen finns det möjliget att köpa Thomas Andersons bok, Sårbar man – vägen till inre styrka, till ett förmånligt pris.

Föreläsare

Thomas Anderson är författare till boken, Sårbar man - vägen till inre styrka. Han är utbildad civilingenjör, arbetat på Volvo och som managementkonsult. Han har lång erfarenhet av globala projekt, digitalisering och förändringsledning. Nu driver han eget företag med fokus på människor och företag i förändring. Han erbjuder föreläsningar, workshops, förändringsledning och individuella samtal.

Vill du veta mer om Thomas innan föreläsningen?

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande. Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Medborgarskolan som studieförbund gör inte anspråk på att kunna behandla eller diagnosticera. Vi erbjuder forum för folkbildande aktiviteter och uppmuntrar till dialog, interaktion och reflektion. Denna föreläsning bygger på föreläsarens egna erfarenheter.

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde