Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Föreläsning: Autoimmuna protokollet – ett kostupplägg för att hjälpa din kropp att läka.

Ort
Göteborg
Startdatum
10 Okt 2019
Tid
18:15-20:00
Dag
Torsdag
Nummer
60453
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Lär dig om en väg till ett friskare liv genom att ställa om till en hälsosam kosthållning. Mia Vikander guidar dig i kostdjungeln och går igenom vad som faktiskt händer i kroppen när man äter ren, naturlig mat!

Innehåll 


I föreläsningen får du ta del av föreläsaren Mia Vikanders egen hälsoresa. Hon har genom det autoimmuna protokollet tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Chrons, och är idag helt symptom- och medicinfri.

Mia berättar om hur hon hjälpt kroppen att förebygga ohälsa, minska inflammation och optimera förutsättning för läkning.

Det autoimmuna protokollet är en elimineringskost som kan hjälpa kroppen att läka från olika typer av kroniska inflammationer genom att stötta och balansera immunförsvaret. I den här föreläsningen får du inspiration och kunskap om hur du startar, anpassar och genomför det autoimmuna protokollet. Föreläsningen vänder sig till dig som har problem med inflammation, en krånglande mage, allergier eller någon typ av autoimmun sjukdom. Du får också praktiska tips om AIP-kost och förståelsen för hur du själv kan påverka din kropp och vardag till bättre hälsa genom maten du väljer. 

 


Kursmaterial 
Efter föreläsningen får du med dig kostupplägg på paleokost och det autoimmuna protokollet.Föreläsare
Mia Vikander är kostrådgivare och hälsocoach med utbildning inom Anatomi och fysiologi med inriktning mot hälsovägledning och driver idag hälsoföretaget Viaventri. Mia är varm förespråkare för en kost fri från gluten, mjölkprodukter, vitt socker och tillsatser. Genom kosten och det Autoimmuna protokollet har hon tagit kontrollen över sin egen autoimmuna sjukdom, Chrons, och är idag helt symptom och medicinfri.

Bra att veta
Föranmälan krävs och är bindande.

Det kommer finnas tid för en frågestund efter föreläsningen.

Medborgarskolan som studieförbund gör inte anspråk på att kunna bota, behandla eller diagnosticera. Vi erbjuder forum för folkbildande aktiviteter och uppmuntrar till dialog, interaktion och reflektion. Denna föreläsning bygger på föreläsarens egna erfarenheter.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde