Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Föreläsning

Föreläsning: Min väg till ett liv utan våld

Ort
Borås
Startdatum
12 Nov 2019
Tid
18:00-20:00
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Camilla Nordström
Nummer
68132
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Camilla har i flera relationer blivit misshandlad och utsatt för sexuella övergrepp. På flykt med dottern tvingades hon att leva på kvinnojourer och skyddade boenden med kontaktförbud och skyddslarm. Nu hjälper hon andra våldsutsatta.

Camilla berättar om livet som våldsutsatt kvinna, om varningssignaler, olika former av våld, hur man gör för att ta sig loss och om vägen tillbaka.

Föreläsningen vänder sig till dig som är eller har varit utsatt för någon form av våld i nära relation, till dig som möter utsatta kvinnor i din yrkesroll eller till dig som är anhörig eller vän och vill veta vad du som utomstående kan göra.

Om Camilla Nordström

Camilla har varit med om ett flertal rättegångar för det våld hon blivit utsatt för. Hon har haft ett missbruk, varit bostadslös, tagit överdos och fått sina barn omplacerade. Vändpunkten kom när hon blev utsatt för mycket grov misshandel. Camilla är idag 39 år och lever ett helt drogfritt liv tillsammans med sina tre barn i Halmstad. Hon lever med 13 kroppsskador, hjärnskada, ångest och värkproblematik till följd av våldet.

Föreläsningen är kostnadsfri och fika finns att köpa på plats.

 

Denna föreläsning samverkar vi med Kvinnojouren & Tjejjouren i Borås, samt Hemgården.

Vill du veta mer?

Kontakta Mikaela Kadrijaj på:
mikaela.kadrijaj@medborgarskolan.se | 0764-96 45 82

 

Ort

Hemgården

Österlånggatan 57, Borås

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde