En man sjunger karaoke
Föreläsning

Föreläsning: Kroppen klagar när själen lider

Ort
Göteborg
Startdatum
2 Dec 2021
Tid
18:30-20:00
Dag
Torsdag
Nummer
17218
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Kroppen klagar när själen lider. En föreläsning där vi kan se bland annat utmattning och psykisk ohälsa ur ett nytt perspektiv. Kan man hitta svaren till läkning i sin egen story genom röda tråden. Kan vi se detta ur ett annat perspektiv.

Innehåll

Har du någonsin funderat på vad många i själva verket kallar utmattning kan vara ett uppvaknande. Utmattning och andra tillstånd som landar under samma kategori har nästan blivit skällsord idag och man ser det överallt. Men tänk om det är så att det handlar om att vakna. Nu mer än någonsin är detta enormt viktigt.

Syftet med denna föreläsning är att se hur vi kan se på detta med hjälp av vår egen story och ett nytt mindset. För sanningen är den att om själen lider på grund av bland annat obearbetade känslor, trauman, överarbete, oförståelse för sig själv och sitt jag. Samtidigt som man rusar fram och skall försöka mätta omgivningens förväntningar så kommer det att resultera i att kroppen klagar. 

Och hur kan vi ta hjälp av intuitionen i den situation vi befinner oss i nu. Det och mycket mer skall vi prata om.

Föreläsare

Veronica Durango

Veronica verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – coach – kursledare och soul & pathfinder.

Hon har mångårig kunskap inom området och har coachat och väglett människor i närmare 25 år utanför eget bolag. Hon är utbildad och har erfarenheter inom både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC)

Just nu är Veronica högaktuell med sin föreläsning, kroppen klagar när själen lider. En gripande och sann historia där hon öppenhjärtigt delar med sig av sin egen story. Något som har visat sig vara framgångsrikt då hennes story täcker väldigt många områden som bidragit till stor igenkänning för åhörarna.

Bra att veta

Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan start. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Föreläsningen  kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

 

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ett ämnesområde