Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Företagsutbildning Media & Marknadsföring

Ort
Eskilstuna
Antal tillfällen
10 st
Nummer
58095
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Media & Marknadsföring

Marknadföring kan ske på en mängd olika sätt idag och det har aldrig funnits så många sociala medier utan hur bra man är på att synas där. Vi erbjuder kurser i digital marknadsföring, men även kurser i foto och film för den som behöver hjälp med att ta professionella foton för att använda i sin marknadsföring. Lär dig hur du på bästa sätt kan marknadsföra dina produkter och synas ute på marknaden.

Vi erbjuder kurser i bl a:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Adobe illustrator
  • Sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter mm)

 

Kursens innehåll och omfattning bygger på de behov och önskemål som ni och ert företag har. Upplägg och beskrivning av utbildning tar vi fram tillsammans i samarbete med kursledaren.

Undervisningen sker individuellt eller i grupp.

Vi anpassar utbildningen så att ni får arbeta med material som passar ert specifika område. Media och marknadsföring innefattar en hel del och kan anpassas för era specifika behov och önskemål.

Kontakta oss för mer information samt prislista!

Elena Mastracci, Verksamhetsansvarig Företagsutbildningar.
elena.mastracci@medborgarskolan.se 
010-15 75 228

 

Företagsutbildningar på Medborgarskolan:

  • Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling för ert företag.
  • För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmare era mål. Med nya kunskaper och ett lustfyllt lärande kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.
  • Tack vare vårt breda kontaktnät av ämnesexperter kan vi snabbt föreslå flexibla och kostnadseffektiva lösningar.
  • Efter många år på utbildningsmarknaden kan vi med full säkerhet konstatera att det sällan finns två företag med samma behov. Därför är vi måna om att planera och sätta ihop en utbildning där innehåll, upplägg och genomförande helt och hållet anpassas efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar. Det ska vara enkelt att anta nya utmaningar!
  • Få har tid att gå ifrån arbetsplatsen för att ta sig till en utbildningslokal. Kanske är det egna konferensrummet att föredra? Grupp eller individuell undervisning, vi har båda formerna.
  • Medborgarskolan är ett studieförbund utan eget vinstintresse. Vi har lång erfarenhet av utbildning och skapar dagligen mötesplatser för vidareutveckling och kompetenshöjning.

Vi finns nära dig – vi har kontor och lokaler på en mängd orter runtom i Sverige.

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor helt enkelt!

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde