Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Första hjälpen mot skrivkramp

Ort
Lund
Startdatum
29 Feb 2020
Tid
12:30-14:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Raquel Lozano
Nummer
42822
Pris
1 895 kr

Om arrangemanget

Här är kursen som tar dig förbi skrivkrampen och lättar på skrivstagneringen.

Om kursen
Fortsätt skriv- övningar i hur man fortsätter att skriva.
Har du redan haft en debut och vet inte hur du ska ta dig vidare till nästa bokprojekt? Skriver du på en roman men känner att du har fastnat och kanske inte vill fortsätta?

Har du en romanidé men vet inte hur du ska ta steget vidare? Då är detta kursen för dig. Med enkla övningar tar vi oss bort från prestationsångesten och kraven vi har på oss själva. När man skriver på något man inte själv väljer försvinner oftast våra krav på att en text ska vara perfekt. Övningarna anpassas efterhand till individen så att du sedan kan gå tillbaka till den speciella övningen som fick igång dig och din text att rulla på igen.

Den här kursen vänder sig både till nybörjaren och den mer vane författaren.

• Grupperna är små

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i 10 veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Material
Inga material eller förkunskaper krävs, bara nyfikenhet.

Ledare
Raquel Lozano.
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Bra att veta
Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50.
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande.
Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en Kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.
Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Fortsättningsmöjligheter
Många av våra kurser finns på nivåer från nybörjare till avancerad och i olika former av fördjupning och specialisering. För möjligheter att bygga vidare på just din kurs – hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs.
Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.
Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Utforska ett ämnesområde