Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
11 Feb 2020
Tid
17:30-19:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Iuliia Ianko
Nummer
43159
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Landet som gav oss Tour de France och Monets alla verk. Soliga stränder i söder och snöiga alper i öster, Frankrike har lite av det mesta. Kulturella rikedomar, vingårdar i mängder, böljande gröna kullar och det fantastiska franska köket. Det finns många anledningar till att Frankrike ligger många varmt om hjärtat. Följ med på resan in i det franska språkets värld! 

Innehåll

En kurs för dig som har läst franska minst ett år där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. fortsätta lära dig :

- Presentera sig
- Resor
- Beskriva känslor
- Handla mat
- Handla kläder
- Vardagsrutiner

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper

Detta är en kurs för dig som har läst minst ett år franska eller har motsvarande förkunskaper.

Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare

Iuliia kommer från Kiev i Ukraina och har arbetat som lärare i franska i tre år i Sverige. Hon började undervisa franska redan när hon var student och gav privata lektioner för både barn och vuxna. Iuliia har studerat vid Strasbourgs universitet i Frankrike och har en masterexamen som är inriktad mot undervisning i franska som främmande språk. Hon har en stor passion både för språk och fransk kultur.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

I kursen använder vi oss av boken Genial 2 Allt-i-ett-bok, andra upplagan, ISBN 978-91-2741498-3 och material som framtagits av ledaren. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Vill du fördjupa dig i språket erbjuder Medborgarskolan en mängd traditionella kurser i Franska på olika nivåer.

Bra att veta

I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Karlstad

Drottninggatan 48, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Utforska ett ämnesområde