Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Franska enskild undervisning

Ort
Karlstad
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Iuliia Ianko
Nummer
43158
Pris
2 500 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Landet som gav oss Tour de France, Eiffeltornet och Monets alla verk. Soliga stränder i söder och snöiga alper i öster, Frankrike har lite av det mesta. Kulturella rikedomar, vingårdar i mängder, böljande gröna kullar och det fantastiska franska köket. Det finns många anledningar till att Frankrike ligger många varmt om hjärtat. Passa på att ge dig själv den kunskap just du behöver!

Innehåll

Individuell undervisning i franska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa franskan inför en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna.

Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål.

Upplägg

Lektionerna sker en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen.

Kursen omfattar 45 minuter per kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp med detta.

Förkunskaper

Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

Kursledare

Iuliia kommer från Kiev i Ukraina och har arbetat som lärare i franska i tre år i Sverige. Hon började undervisa franska redan när hon var student och gav privata lektioner för både barn och vuxna. Iuliia har studerat vid Strasbourgs universitet i Frankrike och har en masterexamen som är inriktad mot undervåning i franska som främmande språk. Hon har en stor passion både för språk och fransk kultur.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt.

Skriv gärna i meddelanderutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Ort

Medborgarskolan Karlstad

Drottninggatan 48, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 500 kr

Summa: 2 500 kr

Utforska ett ämnesområde