Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Franska för nybörjare - Tout inclus Kvar i stan!

Ort
Stockholm
Startdatum
22 Jun 2020
Tid
13:15-15:45
Dagar
Mån, Ons, Fre
Antal tillfällen
6 st
Nummer
38751
Pris
2 940 kr

Om arrangemanget

Franska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig läst språket tidigare. På kursen lär du dig ord, uttryckt och fraser för att klara enkla vardagssituationer.

Våra kursledare är noga utvalda och antalet kursdeltagare i gruppen begränsat. Välkommen att under trvsamma former i en avspänd atmosfär bekanta dig med det franska språket hos oss! Passa på och lär dig det franska språket för att kunna få ut så mycket som möjligt av den kulturella mångfalden. Passa på att lära dig det franska språket! Världen väntar på dig!

Allt inkluderat - Tout inclus
Bekvämlighetens kurs! En kort kurs för nybörjare som inte kan binda upp sig i tio veckor. Vi koncentrerar oss på den franska du kan tänkas behöva på din semesterresa. Allt ifrån kursbok och block till penna ingår i avgiften och självklart bjuder vi på en kopp kaffe eller te! Bienvenue!

Innehåll
En kurs för dig som är nybörjare. Redan från början tränar vi på att muntligt använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Du kommer även att få grundläggande kunskaper i hör- och läsförståelse, skrift och grammatik och en bra start på ditt ordförråd. Du kommer bl a lära dig:

  • Hälsa och säga adjö
  • Berätta om dig själv
  • Ränkneord
  • Handla i butik och på restaurang
  • Veckordagar, klocka och tid
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Amanda Belassami-Sideris är ursprungligen från Normandie i Frankrike och kom till Sverige 1979 som utbytesstudent. Amanda har lång erfarenhet av undervisning i franska som främmande språk (FLE) i Sverige, Belgien och Grekland.

Det är något speciellt med våra kursledare...!
Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. De flesta har pedagogisk utbildning och erfarenhet av vuxenundervisning.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på Rabatt på kursmaterial.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca 10 dagar före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala eller ring 010-157 63 61 så hjälper vi dig.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 940 kr

Summa: 2 940 kr

Utforska ett ämnesområde