Ort
Göteborg
Startdatum
22 Feb 2024
Tid
17:20-18:50
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Alexandra Stensiö
Nummer
39335
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Kursen för dig som vill fortsätta att bygga på/repetera dina kunskaper i Franska.

Innehåll
Vi fokuserar på att muntligt träna och använda vardagsspråk så mycket som möjligt. Vi fortsätter även med att träna oss på att lyssna. läsa och skriva. Vi repeterar och befäster de grundläggande kunskaperna och utökar vårt ordförråd samtidigt som vi går djupare in på grammatiken.

För vem
Denna språkkurs vänder sig till dig, som har studerat språket 7-10 terminer eller har motsvarande kunskaper. Du kan förstå och uttrycka dig muntligt om vardagliga ämnen och du behärskar kortare samtal gällande framtid och dåtid även om det fortfarande är lite knaggligt. Du förstår beskrivningar och vardagliga texter och du kan skriva sammanhängande texter om ämnen du känner igen. Känner du dig osäker på din nivå, kan du göra vårt språktest på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/faq/vilken-sprakkurs-ska-jag-valja/


Kursledare
Alexandra är ursprungligen från Lorraine i Frankrike men har också bott i Pyrénées Atlantiques, Bordeaux och Toulon. Hon kom till Sverige 2000 som utbytesstudent. Alexandra har 20 års erfarenhet av undervisning i franska som främmande språk (FLE) och som modersmål. Utbildad inom olika språk (franska, engelska, spanska, portugisiska och japanska), hon undervisar på Franska Skolan och Medborgarskolan sedan 2005. 

Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ledaren tillhandahåller material

Bra att veta
Vill du delbetala kursen? Ange detta i meddelandefältet vid anmälan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr

Utforska ämnesområde