Ort
Helsingborg
Startdatum
9 Sep 2024
Tid
15:00-15:45
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Nathalie Drakemyr
Nummer
69862
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Locka fram kroppens naturliga rörelser med musik! Fria rörelser i dans främjar bland annat andning och kroppsmedvetenhet, samtidigt som du njuter av musiken och nuet. Du rör dig i dans helt efter dina egna förutsättningar, alla kan vara med.

Ingen koreografi - inga krav - ingen värdering. Vi utför fria rörelser till musik för att hitta dansens hälsosamma kraft. Med musikens hjälp hittar du välgörande rörelser för just din kropp, och målet är att röra sig i medveten närvaro. När du lärt dig det tar du med dig kunskapen in i vardagen. Varje kurstillfälle blir en välbehövlig stund för dig, din kropp och ditt sinne, och glädjen att få dansa tillsammans. Kursledaren Nathalie inspirerar till nya rörelser och guidar dig varsamt genom både dans och avslappning. Du kan dansa stående, sittande eller liggande - det är endast din kropp, din energi och lust som sätter gränserna!

För vem
Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne.

Om Prova på - så här går det till
Prova på-tillfället är 45 min och kostnadsfritt och ger dig en uppfattning om hur ett kurstillfälle går till. Du får chansen att ställa frågor till kursledaren och bekanta dig med kurslokalen. 

FÖRANMÄLAN ger förtur till Prova på-lektionen! Antalet platser är begränsat.

Efter Prova på-tillfället börjar ordinarie kurs och pågår över terminen. Ordinarie kurs har en kursavgift, och kräver en separat anmälan som är bindande.

Kursledare
Nathalie Drakemyr. Nathalie började dansa som barn. Efter att först ha bytt dans mot teater har hon nu via teaterns improvisationskunskaper hittat tillbaka till dansens världNathalie är även verksam som teaterlärare hos oss, och har lång erfarenhet av att undervisa både barn och vuxna.  

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Klädsel: rörelsevänliga kläder.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt, invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Utforska ämnesområde