En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Gitarr - Enskild undervisning

Ort
Ludvika
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Christian Wennegard
Nummer
77240
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

I Glashusets gitarrskola för nybörjare får du lära dig de grunder som behövs för att sedan kunna gå vidare i ditt gitarrspelande. Vi går igenom de vanligaste grunderna t.ex. gitarrens olika delar och hur man hanterar gitarren på bästa sätt.

Innehåll

En tydlig grundkurs där det mest grundläggande i gitarrspel tas upp. Våra kurser är gehörsbaserade just för att du ska kunna bli så fri som möjligt i ditt eget musicerande. Efter att ha en stadig grund kan vi gå vidare till att välja hur ditt spelande kan utvecklas.

I början av gitarrkarriären är det viktigaste att man har roligt. Att väva in de viktigaste grunderna i musik som du vill lära dig gör att undervisningen blir både underhållande och lärorik. Vår kursledare skräddarsyr kursen utefter vilken typ av musik du vill spela och vilka mål du har.

Upplägg

  • Enskild undervisning
  • 4 lektionstillfällen, en lektion är 45 minuter
  • Tid efter överenskommelse med kursledaren

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Christian Wennegard har många års erfarenhet av gitarrspel i praktiken, Genom att ha rört sig inom många olika musikstilar, allt från blues och pop till hårdrock har han skaffat sig en bredd som gör det möjligt att skräddarsy gitarrkurserna helt efter elevens egna önskemål.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Ta gärna med papper och penna för egna anteckningar!
  • För att kunna öva mellan lektionerna bör du ha tillgång till en gitarr hemma.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika ***

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde