Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Gitarr enskild undervisning 4 ggr 40 min

Ort
Halmstad
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Arrangemangsnummer
25116
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Vi erbjuder privatlektioner i gitarr. Undervisningen anpassas efter förkunskaperna. Tider enligt överenskommelse. Uppge alltid om du spelat tidigare, om du deltagit i en kurs eller om du är självlärd.

INNEHÅLL
Vi arbetar inte efter någon förutbestämd kursplan utan varje elev bestämmer själv, i samråd med läraren, hur innehållet och upplägget skall se ut. Våra lärare anpassar lektionerna helt efter elevernas behov och önskemål.

UPPLÄGG
Vi träffas 4 gånger på 40 minuter per gång.
Startar fortlöpande hela året. Välkommen med din anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Beroende på din nivå.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Eftersom varje elev själv väljer hur undervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur. En del elever har redan en bok som de tar med sig, andra väljer att köpa någon av de böcker som vi rekommenderar och vissa struntar helt i böcker. Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!
Du behöver ha en gitarr med dig.

BRA ATT VETA
Musikundervisningen sker i samarbete med den lokala musikaffären Musikalen och hålls på plats i affärens lokal. Välkommen in i butiken där vi även arrangerar gratis prova på-tillfällen.

Var vänlig uppge typ av gitarr (EL/Akustisk) samt önskad dag & tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar.
Vid frånvaro är det viktigt att i god tid höra av sig till oss på Medborgarskolan och meddela detta. Uteblir man från en lektion utan föranmälan, räknas lektionen som förbrukad.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr