Människor kör yoga tillsammans.
Kurs

Gongbad - djupavslappning med klang och vibrationer

Ort
Lund
Startdatum
31 Jul 2022
Tid
18:00-19:30
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
57818
Pris
250 kr

Om arrangemanget

Gong-bad som det kallas måste upplevas för att verkligen förstås! Vissa beskriver det som själslig massage, andra som djupavslappning och meditation.

Gong-bad, meditation, avslappning är för dig som vill slappna av på djupet, släppa på alla spänningar och få uppleva något magiskt med hjälp av gongens klang och vibrationer. Varje session är unik precis som varje deltagares upplevelse av den.

Vi börjar med en andningsövning och några mjuka Yogaövningar för att släppa på spänningar. Sen bjuder vi in Gongarna och vilar i deras klanger och vibrationer resten av tiden.

FÖR VEM?
Alla är varmt välkomna till detta sköna event och du behöver inte kunna något som helst om varken yoga eller meditation för att njuta av ett Gong-bad. Kom ensam eller ta med en vän eller partner för en härlig upplevelse.
Även vana yogautövare kommer njuta lite extra av ett Gong-bad!

MATERIAL

Tjocka yogamattor och filtar finns på plats i salen. Du ligger på golvet på en yogamatta under hela upplevelsen.
Klä dig i mjuka bekväma kläder, gärna lite varmare så du inte fryser.
Vill du ta med en liten kudde kan du göra det eller om du tex vill lägga något för ögonen som en ögonmask eller halsduk.

LEDARE/GONG-SPELARE
Christin Ekstrand Simryd är diplomerad Gongspelare och lärare/terapeut i MediYoga samt  Mindfulness-instruktör och författare.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är.
Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 250 kr

Summa: 250 kr

Utforska ett ämnesområde