man som odlar i trädgård  Medborgarskolan
Föreläsning

Globala veckor / självhushållning föreläsningsserie: Gräv där du står

Ort
Norrköping
Startdatum
21 Nov 2023
Tid
18:00-19:30
Dag
Tisdag
Nummer
40544
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om ett liv i balans med naturen? Vill du odla dina egna grönsaker på ett hållbart sätt, året om? En föreläsning om självförsörjning

Maggan Drottja är en naturälskande person som bor på landet i Kolmården. Hon har djur, trädgård och sysslar mycket med självförsörjning i alla dess former. I denna föreläsning berättar Maggan om sin resa mot att vara självförsörjande. Du får idéer och inspiration för att komma i gång med odling på en hushållsnära nivå.  

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde