Ort
Stockholm
Startdatum
5 Nov 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Frida Rydblom
Nummer
56212
Pris
550 kr

Om arrangemanget

Att teckna är grunden till mycket skapande inom konst och hantverk, men det kan kännas klurigt. Välkommen till en enkel instegskurs där vi i grupp lära oss teckningens grunder och möjligheter!

Innehåll

Denna kurs är på en mycket grundläggande nivå och vänder sig till dig som är nyfiken på teckning. Det kan vara roligt att gå ihop med exempelvis en vän eller anhörig!

Vi övar oss på  proportioner, skugga och ljus, bildkomposition, volym, mellanrumsformer, linjer och syftning. Vi provar att teckna med  blyerts och kol. Kursen innehåller gemensamma övningar och individuell handledning.

Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Datum är 5/11, 12/11 och 19/11

Material

Kursmaterial ingår ej. Inför kursen behöver man köpa ett teckningsblock i förslagsvis A3 och blyertspenna. Kolkrita, en stomp och suddgummi kan också vara roligt att använda. Visst material går att köpa på plats till självkostnadspris.

Ledare

Frida Rydholm har en lång konstnärlig utbildning med erfarenhet av både skulptur och måleri. HÄR kan du se mer av Fridas konstnärsskap.

Utvecklingsmöjligheter

För ett mer djupgående lärande inom färg, form och hantverk rekomenderar vi kurserna som hålls i våra lokaler på Hagagatan.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln:

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs HÄR om hur du gör.

Ort

Assessorsgatan/Amplified Equally

Assessorsgatan 14, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 550 kr

Summa: 550 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde