Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
5 Sep 2020
Tid
14:00-14:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
12 st
Nummer
24318
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

 Gympalek

En rolig och busig kurs för de minsta som älskar att röra på sig !

INNEHÅLL OCH MÅL
På ett roligt och lekfullt sätt introducerar vi rörelseglädje för de minsta barnen. De utvecklar sin motorik, rytmkänsla och att samverka i grupp med andra barn.

UPPLÄGG
Vi leker pedagogiska lekar där barnen får uttrycka sig individuellt och tillsammans med andra. Vi gör enkla motorikövningar och rörelseträning så barnen lär sig att samarbeta i grupp och följa sin lärare.

FÖRKUNSKAPER
Både du som har dansat innan och du som är nybörjare är välkommen.

KURSLEDARE

Nathalie Sharokhi Tolouifar , uppvuxen i Iran och har själv utövat gymnastik i 7 år. Nathalie vill lära barnen en kombination av övningar med gymnastik, dans och lek som bakgrund.


Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledar utvecklings program som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill vara barfota eller med gympaskor (inomhusskor).

BRA ATT VETA

Föräldrar är inte med inne i danssalen utan barnet ska vara så tryggt i sig självt att det går att lämna. Föräldrar eller annan anhörig har möjlighet att sitta direkt utanför danssalen och vänta, men är barnet tryggt så kan föräldern med fördel gå en runda eller göra ett kortare ärende allt för att minska antalet väntande föräldrar i våra allmäna utrymmen.
Dusch och omklädningsrum finns.
På höstlovet är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ett ämnesområde