Ort
Halmstad
Startdatum
5 Apr 2022
Tid
18:30-20:30
Dag
Tisdag
Nummer
20271
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Vi lever i ett samhälle där allt ska gå fort och vi ska ha koll på extremt mycket där vi inte längre tillåter oss att stanna upp och njuta - för vi har inte tid! Trots att vi frisatt mängder med tid genom alla tekniska lösningar de senaste århundradena. Vår kropp och framförallt vår hjärna har inte hunnit med.

De här två timmarna får dig att stanna upp, reflektera över ditt liv och vilka förbättringar du kan göra för att hålla dig så frisk och må så bra så möjligt, ända in i ålderdomen.

Del av innehållet

  • Vad behöver vi för att må bra?
  • Hur långvarig negativ stress påverkar kroppen
  • Symtom att vara uppmärksam på
  • Förslag på avslappningsövningar och vägar framåt
  • Konkreta tips för bättre mående

Föreläsare
Regina (Nina) är diplomerad avspännings- och stresspedagog samt utbildad grundskollärare. Hon är varm, empatisk och lyhörd och med egna erfarenheter av utmattningssyndrom har hon också mycket personlig kunskap och erfarenhet. Idag driver Nina företaget Stresspedagogen - Hälsa & Välmående där hon förutom kurser och föreläsningar även coachar och har rekreationsverksamhet

Anpassningar under pandemin
För att du ska känna dig trygg att delta, har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och föreläsningar. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning. Därför ber vi dig att endast delta när du är fullt frisk, tänka på handhygienen samt hålla avstånd till andra. Tack för visad hänsyn!

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen ca 1-2 veckor innan start. Föreläsningen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare.


 

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ett ämnesområde