Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uddevalla
Startdatum
5 Sep 2018
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Ann Abrahamsson
Arrangemangsnummer
25530
Pris
1 695 kr

Om arrangemanget

Fortsättningskurs för dig som gått nivå 1 eller tränat tidigare.

INNEHÅLL
Hathayogaklassen innehåller en kombination av yoga ställningar (asanas), andningsövningar (pranayama) samt hållningar och lås (mudra och bandhas), och är kunskap och teknik för ökat välbefinnande såväl fysiskt, psykisk och emotionellt.

UPPLÄGG
En nybörjarklass innehåller små doser av varje del som beskrivs ovan, för att börja balansera upp kropp och sinne på ett skonsamt vis. Så småningom sker en fördjupning av varje gren så innehållet blir mer uppdelat i teknikträning av olika delar inom hathayogan. Detta förutsätter att deltagarna praktiserar flera gånger i veckan.

FÖRKUNSKAPER
Det här är en fortsättningskurs så du bör ha gått nivå 1 eller utövat någon form av yoga tidigare. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar.

KURSLEDARE
Ann Abrahamson har jobbat som kursledare på Medborgarskolan sedan 1999. Hon har från början en dansbakgrund och är utbildad vid Balettakademiens yrkesdanslinje och har därefter undervisat i många år i dans. Hon är blue belt licenserad Nia lärare och har lärt ut Nia sen 2003. 1999 började hon praktisera yoga och har så småningom utbildat sig i Hathayoga i Indien 2006-2008 av I.R Patil. Ann är även licenserad Poweryogainstruktör 2006. Ann har gått teacher training 200 hours level, 2011-2012 i Indien, vilket är en internationell yogalärarlicensering genom Yoga Alliance och Rys 200.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Mjuk ledig klädsel och barfota rekommenderas. Medtag en filt och yogamatta/liggunderlag.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.

Ort

Agnebergshallen

Färgaregatan 12, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 695 kr

Summa: 1 695 kr