Ort
Umeå
Startdatum
6 Aug 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Tis-Tors
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Carina Holmström
Nummer
56661
Pris
4 500 kr

Om arrangemanget

Tre dagar med möjlighet till övernattning. Vi har gemensamma genomgångar och tid för personlig handledning. Här får du i behaglig takt hitta ditt eget unika uttryck, pröva på olika tekniker och format. Måla ur dig det du inte längre behöver och måla fram det du vill ha mer av. Här finns möjligheten att varva målande

Tre dagar/helgkurs där vi genom skapandet utforskar vårt personliga uttryck och vår rytm, var vi finner glädje och välbefinnande.

Gemensamma genomgångar och tid för personlig handledning. Du väljer en målarplats som blir ditt utrymme under kursdagarna. Du kan också måla utomhus och pröva på att måla i stora format. Här får du i behaglig takt hitta ditt eget unika uttryck. Måla ur dig det du inte längre behöver och måla fram det du vill ha mer av.

Plats:

Hjärtrudsplace ligger i det natursköna Storhäggsjö. Närheten till skog och sjö ger dig en lugn och fin miljö att skapa i. Här är det lätt att höra hjärtats röst och vara i kontakt med sin själ. Här kan du varva skapandet med vila, gå skogspromenader, ta en roddtur eller ett dopp i sjön. Ge dig själv det du behöver de här dagarna och hitta balans.

Material:

Vi använder akrylfärg som är vattenbaserad, enkel att använda och att rengöra. Penslar, roller, svamp och händer är alternativa verktyg.

Du får måla på papper, kartong och det ingår 3 pannåer 30 x 30 cm och en målarduk. Det finns fler pannåer att köpa, om du vill måla fler.

Bra att veta:

Det erbjuds kaffe, te och lättare tilltugg under dagarna. Du har med egen lunch. Det finns kylskåp, mikro och enklare hushållsredskap.

Möjlighet till övernattning i delad stuga för 250 kr/natt. Sänglinne och handduk ingår. Ta med egen frukost. Sängplats bokas direkt med Carina.

Vid övernattning finns det tillfälle att måla utanför kurstid. Du får låna hinkar, penslar mm. och köpa till det material du behöver eller ha med eget.

Ledare:

Carina Holmström

www.hjärtrudsplace.se

 

Beskrivning Heart Art

Ett fritt skapande där du målar utifrån ditt hjärta.

Vilka färger lockar dig? Vill du måla med pensel, roller eller med dina händer?

Vill du skapa en viss struktur på din målning? Vill du måla i litet eller stort format?

Här får du vägledning och tips för att pröva dig fram.

Genom Heart Art får du möjligheten att komma i kontakt med ditt eget unika uttryck, det finns inga rätt eller fel, bara du och ditt skapande. Du behöver inga förkunskaper bara en lust att måla.

Ort

Hjärtruds place

Storhäggsjö 47, Umeå

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 3 750 kr

Materialavgift: 750 kr

Summa: 4 500 kr

Utforska ämnesområde