Ett draperi med ullbollar
Kurs

Helgkurs: Tovning! Med möjlighet att skulptera 18-19 november

Ort
Linköping
Startdatum
18 Nov 2023
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Monika Svensson
Nummer
38457
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Att tova handlar inte bara om att göra praktiska bruksföremål. I den här helgkursen får du lära dig mer om ullens fantastiska möjligheter att bli till kreativa konstverk.

INNEHÅLL

I den här kursen får du lära dig grunderna i torrtovning med nål. Upplev hur du med ull kan skapa vackra tavlor och skulptera kreativ konst. Välj själv om du vill skapa enklare föremål eller mer avancerade konstverk. Kursen är öppen för alla!

UPPLÄGG

Teori varvas med praktik där deltagaren arbetar självständigt under handledning av kursledaren. Allt utgår ifrån deltagarens behov och nivå. Inga förkunskaper krävs, endast en önskan att skapa.

KURSLEDARE

Monika Svensson är konstnär och skapar i olika tekniker. Titta gärna på hennes Facebook-sida: "Monika Svensson Keramik" för att se exempel på vad man kan skapa med ull.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

MATERIAL

Material finns att köpa på plats. Pris för ull tillkommer med 450 kr/kg. Om du har egen ull får du gärna välja att ta med den istället.

BRA ATT VETA

Tillgång till kyl och mikro finns. Vill du deltbetala kursen? Ange det vid anmälan.

För dig som kommer långväga ifrån har vi möjlighet att erbjuda rabatterat boende på närmaste hotell; Scandichotell Linköping Väst.

Kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se för bokningskod för att få ta del av rabatten.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde