Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Helgworkshop/skrivarverkstad – Intensivkurs i kreativt skrivande - inspirationskurs (Eskilstuna)

Ort
Eskilstuna
Startdatum
16 Nov 2019
Tid
09:45-15:45
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Suzanne Berg
Nummer
57328
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Att gestalta är nyckeln till allt skönlitterärt skrivande. Fiktivt eller självbiografiskt spelar ingen roll. Men hur gör man? Det finns knep. Tillsammans med andra får du på denna helgworkshop möjlighet att leka, experimentera med språket, prova olika genrer, utveckla karaktärer mm. Fokus på delvis självbiografiskt skrivande .

Innehåll
På kursen får du tips och trix för att komma igång med ditt skrivande i en tillåtande och trygg miljö. Suzanne som leder kursen är utbildad och verksam skrivpedagog och brinner för att dela med sig av vad skrivandet kan ge som personlig utveckling och kreativ konstform. På kursen kommer ni göra enklare, roliga skrivövningar för att få inspiration och lust att skriva, bortom rätt och fel. Ni kommer skriva på intuition och associationer, men också göra längre övningar med tid för reflektion och eftertanke.

Upplägg
Kursen äger rum under en intensiv skrivhelg (lördag 16 nov och söndag 17 nov) och omfattar 6 studietimmar per dag med paus för lunch som du tar med själv. En studietimme omfattar 45 minuter. Ni tar också varje dag två pauser på 15 minuter som inte räknas in i kurstiden. Skrivövningarna sker under lektionerna. Schemat för dagarna ser ut som följer:

09:45-12:15 Pass 1
12:15-13:15 Lunchpaus
13:15-15:45 Pass 2

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs - bara lust att skriva.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad skrivpedagog och leder flera olika skrivkurser i Stockholm och Uppsala. Hon brinner för att dela med sig av det som skrivandet kan ge som konstform, personlig utveckling och kreativ gemenskap. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med dig block, penna och suddgummi. Om du föredrar att skriva på dator, ta med dig din bärbara dator och laddare. Vi kommer att arbeta med ledarens egna framtagna material och övningar.

Kurslokal
OBS! Kursen går i våra lokaler på J A Selanders gata 1 i Eskilstuna.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ett ämnesområde