Ort
Karlstad
Startdatum
9 Nov 2023
Tid
17:00-20:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Ulf Fredriksson
Nummer
70848
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Vad gör du om ditt eller någon annans barn skadas? Med en färsk utbildning i HLR, hjärt-lungräddning, kan du känna dig lite mer förberedd om olyckan skulle vara framme. Välkommen till en viktig utbildningskväll med föreläsning och praktiska övningar i hjärtlungräddning.


Under den här föreläsningen kommer vi att prata om riskmedvetenhet och hur vi själva kan förebygga olyckor i vår vardag.

De praktiska övningarna som vi har ger dig grundkunskaper i behandlingen av en person/ett barn som fått akut hjärtstopp, genom bröstkompressioner och inblåsningar. Du får också lära dig tekniken för att bedöma den drabbades tillstånd samt kalla på hjälp. Vi kommer också att gå igenom tekniker för luftvägsstopp.

Utbildningsdagen handlar om "Säkra barn", vilken riktar sig till vuxna och äldre som umgås och har hand om barn. Vilka risker finns det i hemmiljön? Vi tar upp fallolyckor och dess konsekvenser för barn. Vattensäkerhet när det gäller barn, pool, och isar.

Syftet med hela utbildningen är att du som vuxen, anhörig eller ansvarig för barn ska ha verktyg för att såväl förebygga som hantera olyckor.

Kostnad: 350kr

Bra att veta
Efter utbildningen erhåller du ett kompetensbevis för genomförd utbildning i Hjärt-lungräddning.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!

Ort

Medborgarskolan Karlstad Fanfaren

Gustaf Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde