Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Hund - Föredrag om vardagslydnad för hundar som skäller

Ort
Stockholm
Startdatum
26 Mar 2020
Tid
18:00-20:15
Dag
Torsdag
Nummer
39522
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Varför skäller hundar på andra hundar? På detta föredrag får du tips på hur du kan få din hund att skälla mindre.

Att vissa hundar skäller på andra hundar beror på flera olika faktorer, hunden kan ha haft en dålig erfarenhet som gör den rädd, hunden kanske känner sig trängd, vaktar sitt revir eller så vill den bara göra en annan hund uppmärksam på att den är där. Både arv och miljö påverkar hur hunden reagerar i olika situationer.

Målet med det här föredraget är att öka förståelsen för varför hundar skäller. Hundar är aldrig elaka, hur aggressiva de än kan verka. De flesta hundar som visar aggressivitet mot andra hundar är rädda.

Under föredraget kommer du lära dig mer om hundens beteende, hur hundar kommunicerar med varandra och hur vår kommunikation med hunden tolkas av hunden. Du får också tips på hur du kan träna för att få hunden att skälla mindre.

Om du är intresserad av en praktisk kurs i vardagslydnad för hundar som skäller så kommer det finnas möjlighet att anmäla sig till det i slutet på föredraget.
Obs! Om du redan anmät dig till en kurs i vardagslydnad för hundar som skäller hos oss så ingår det här föredraget i kursen.

Upplägg
Föredrag i mindre grupp med möjlighet till frågor.

Föredragshållare
Elin har hållit hundkurser under flera år. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben, har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet där hon bland annat har läst Hund: avel, utfodring och hälsa samt studerat Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, alla intresserade är välkomna.

Utvecklingsmöjligheter
Om du är intresserad av en praktisk kurs för att träna hunden att skälla mindre så har Medborgarskolan en kurs i Vardagslydnad för hundar som skäller. Medborgarskolan erbjuder också föredrag om valpens första tid i sitt nya hem, valpkurs introduktion och vardagslydnad introduktion. Vi har också valpkurser, kurser i vardagslydnad och rallylydnad, en teoretisk kurs om att skaffa valp samt en intygskurs i hundens beteende. Läs mer på hemsidan.

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde