Ort
Örebro
Startdatum
20 Sep 2023
Dagar
Mån-Fre
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Egen ledare
Nummer
69504
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Är du trött på att sitta hemma eller bara nyfiken på att träffa nya människor som kan förgylla vardagen och ge inspiration och gemenskap. Passionär är ett nytt koncept för dig som vill få mer passion i livet och som utgår från ditt intresse, engagemang eller kunskap.

Passionär – Din bästa tid är nu! Och vi lär av varandra!

Här träffar du människor med samma intresse och utvecklas tillsammans. Dags att göra något nytt!

Medborgarskolan erbjuder en trevlig atmosfär i våra lokaler med en kaffe/te. Vi startar intressegruppen när gruppen har fått tillräckligt med deltagare eller att gruppen blivit fulltecknad. Du kommer att få en inbjudan/kallelsefaktura när gruppen är startklar därefter träffas vi första gången för att sätta en plan utifrån ert intresse och utser någon som gruppens kontakt/ledare.

I kamratgruppen kan ni utforska områden ni brinner för till exempel foto, hantverk, måleri, hälsa, matlagning, släktforskning, språk, dans, musik, historia osv. eller något som gruppen själva tycker är spännande.

Bra att veta: När du gör intresseanmälan skriv i meddelande rutan vid anmälan vad du skulle vilja göra. Välj faktura medborgarskolan för att komma vidare i anmälan då detta endast är en intresseanmälan. Vi kommer starta upp under hösten eller om intresse finns tidigare. Intresseanmälan är inte bindande. Dag och tid bestäms senare när vi har en grupp ge gärna förslag.

Kostnad:  En avgift för självkostnadspris kommer att tas ut 350 kr och för matlagningsgrupp ca 700kr

KURSLEDARE Detta är en kamratgrupp/studiecirkel där vi lär av varandra. Men någon i gruppen utses som kontakt/ledare.

kaffe o te ingår

 

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Utforska ämnesområde