Ort
Husum
Startdatum
21 Mar 2023
Tid
17:00-18:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Isabel Nunez Barreto
Nummer
77128
Pris
700 kr

Om arrangemanget

Zumba är en fitnessdans där vi skakar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Rörelserna är lätta att följa och du kan både förbättra din kondition och förbränna kalorier på ett fantastiskt roligt sätt.

Innehåll

En timme av rörelsebaserad dans till musik, ofta latininspirerad. Våra instruktörer är utbildade och deras koreografier kommer ifrån Zumba. Våra klasser är till för nybörjare även om det är lättare att följa med i danserna om du har gått på Zumba förut. Våra instruktörer lär alltid ut nya koreografier men du kan känna igen någon av danserna då alla instruktörer har sina favoriter. Du blir garanterat svettig.

Upplägg

  • Vi dansar 60 min per tillfälle.
  • Vi träffas en gång i veckan under 10 veckor med uppehåll över påsk, vecka 15.
  • Träningslokal är: IOGT NTO Husum, Danssalen

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Isabel Nunez största passion i livet är att dansa. Zumba är något hon verkligen brinner för och det kan man tydligt se i hennes dans och humör när hon lär ut. Hon har varit Zumba-instruktör i över 10 år och många år till kommer det att bli. Det hon älskar med att dansa Zumba är att det tillför så mycket glädje och energi. Hon ser så mycket framemot att få dansa med er.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

  • Du behöver gymnastikskor för inomhusbruk och träningskläder.
  • Glöm inte vattenflaska för träning gör dig törstig.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Info kommer

Bra att veta

  • Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag men fråga efter kvitto efter att du har betalat kursen. Läs mer om friskvård hos oss.
  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar, friskvårdskvitton eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss, välj Örnsköldsvik.


 

Ort

IOGT NTO Husum

Bruksvägen 104, Husum

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 700 kr

Summa: 700 kr

Utforska ämnesområde