Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
24 Apr 2020
Tid
11:30-13:45
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Daniela Mariotti
Nummer
43353
Pris
700 kr

Om arrangemanget

Laga Italiensk lunch tillsammans med andra. Under dessa tre tillfällen får du lära dig mer om det italienska köket och prova på att laga flera olika maträtter tillsammans.

Innehåll
Du får lära dig laga snabb och enkel italiensk mat. Daniela Mariotti Alegi som kommer från Italien delar med sig av sin kunskap om t.ex. olivolja och balsamvinäger, vad skiljer dem åt och när kan man använda dem. Parmesan och pesto är andra godsaker du får njuta av och veta mer om.

Innehåll.
I denna kurs får du testa på och lära dig att laga olika rätter. Vi avslutar med en gemensam måltid då gruppen äter gott tillsammans. Måltiden avslutas alltid med Danielas italienska kaffe.

Upplägg
Vi går igenom ett antal recept och lagar dem sedan tillsamman i köket. Kostnad för råvaror tillkommer med 100 kr/kurstillfälle. Betalas på plats direkt till kursledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Daniela Mariotti Alegi kommer från Italien men har även bott i USA, där hon inspirerade både barn och vuxna till en bättre matkultur - måltiden är något mer än att bara snabbt slänga i sig maten. Danielas passion är mat och att inspirera andra att laga bra mat att njuta av.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Hos oss kan du gå fler kurser i matlagning. Varför inte prova vegetarisk matlagning?

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Medborgarskolan Karlstad

Drottninggatan 48, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 700 kr

Summa: 700 kr

Utforska ett ämnesområde